uFeel.me
ИЗНЕРВЕНИТЕ ХОРА
Автор: aborigen,  9 април 2011 г. в 08:54 ч.
прочити: 295
 

Където и да тръгна,

не знаят миг умора -

навсякъде се пръкват

изнервените хора.

 

Подхванал ме откъщи -

на спирката, в трамвая...

един човек намръщен

неспирно ме ругае.

 

Не спира да боботи,

размахвайки юмруци,

на пълни обороти

сред рой обидни звуци.

 

Колегата и шефа,

съседа и шофьора...

Къде ли да се скрия

от толкоз нервни хора?

 

Къде ли? Най-накрая

ще хвръкна из простора...

Ала и горе, зная,

е пълно с нервни хора.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me