uFeel.me
ИЗЧЕЗВАЙ
Автор: zefpet,  29 юни 2011 г. в 13:59 ч.
прочити: 636

От пъклото ли дойде, черни Дяволе?
И пак ли ще се бесиш тук, на лампата?
Изчезвай, че си имам други ядове.
Не пипай там. Това ми е китарата.

Ще свириш ли? Ега си и наглеца си.
Дружина си довел – пияни тролове.
От кал и ти си правен, ала с примеси –
говежда тор от празни хорски дворове.

Да, сам съм, сатанински черен изроде.
Нали прокуди другите от сéлото.
Издави ги в гмежта на градски вирове.
Но аз съм тук. Тук чакам си опéлото.

Изчезвай, тъп злодей, че си за пенсия!
Изчезвай, че ще грабна пак китарата.
Изчезвай с твойта старческа деменция!
Изчезвай или висвай пак на лампата…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me