uFeel.me
ИЗБОРНА КАМПАНИЯ
Автор: Liliyanaandreeva,  5 април 2011 г. в 08:48 ч.
прочити: 248
ИЗБОРНА КАМПАНИЯ

В медийната вакханалия
на популистката фекалия
плъзнали са като глисти
политическите популисти…

Фанариоти, фарисеи, фараони
са в един и същи кюп –
манипулират роби милиони
и оставят труп след труп…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me