uFeel.me
ИМЕНА
Автор: Manja,  5 януари 2011 г. в 00:47 ч.
прочити: 332
Добрината,
се ражда с Душата,
а, не с Имената!
Както и да се казваш,
трябва да се доказваш!
Както и да те наричат,
 от теб да не се отричат.
Както го направиш,
без да се покажеш,
се знае много добре вече,
дали си добро или лошо Човече!
Може ли да се разчита на теб
или трябва да стоят на щрек!
С името да се покажеш!
С дела да се докажеш!
Поклон пред Имената,
които различават Лицата!
Не по малко и Сърцата!
Непременно Добрината!
Способностите!
Възможностите!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me