uFeel.me
ИМЕН ДЕН
Автор: Manja,  4 януари 2011 г. в 23:37 ч.
прочити: 331
Имен Ден наближава!
Веселба ще става!\"Wink\"
За нея мислим всеки ден.
Тя ни служи за мехлем.
Не, че  всичко лекува,
но на нас ни се лудува!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me