uFeel.me
ИМА ЛИ?
Автор: mmm3333,  4 април 2009 г. в 12:20 ч.
прочити: 317
Има ли благодарност от любов?
Що за лицемерие... не знам?
Има само чисти чувства, не жарави...
има само искрено желание,
СТРЕМЕЖ към другия... вливане, впиване!
Има само желание да си с него,
в него и за него...
Другото е фалш, нагаждане, егоизъм,
извинение и нежелание...
измамно съществуване,
живуркане - не живот!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me