uFeel.me
И ВЪЗДУХЪТ ПРИСЯДА
Автор: aza_9,  16 октомври 2012 г. в 07:20 ч.
прочити: 288


Къде сте?  Викам ви, искам да зная.
Отлетяло време, години забравени,
отплувал  е  корабът ви  в  безкрая,
а толкова неща остават недоизказани...

Спомени като хиени ръфат плътта-
стари незарастващи, кървящи рани,
думите се търкалят долу в прахта...
Миналото ни , на кръст е приковано.

Душно е... И въздухът даже присяда.
Напразно  душата  ми в  мрака  зове.
Няма обич, няма ни стон, ни пощада,
когато приятели, са станали врагове.


aza_9
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me