uFeel.me
И ТОЗИ ДЕН ОТМИНА
Автор: maikal_georg,  21 юли 2011 г. в 23:14 ч.
прочити: 237

И този ден отмина!

Оцеляхме!

Вода и ток, не сме платили.

Но, парното - успяхме!

И този ден,

отмина!

Слава богу!

И този ден!

Като присъда!

Зачертахме!

А, другите!

Какво със тях да правим?

Да мрем е рано!

А всичко да оставим?

На някой, пак нашийника

да стяга!

Къде изчезна нуждата човешка,

да си общува - човека с човека?

И жаждата, вековна за културата?

И непрекъснатата, свързаност

с натурата?

В душите - кредитните карти.

В устата - сметки неплатени.

В сърцата - все парични знаци!

А, обич? Някъде стаена?

Ще се превърнем ли - в кочан  фактури?

За вещи и услуги ?

Един ден си замина!!

След него - нищо не остана.

Ще жалим ли за него?

Някога пред - края?

След години?

Отиде си без обич.

Като ден от сериала.

Без ласка - на жена!

Без  песен коледна.

Без тръпка,

без ухание..

Без дума чакана!

И без страдание...

Откъснат лист от календара.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me