uFeel.me
..."И ДА БЪДЕ ДЕН! ДЕН-ПЪРВИ!\"
Автор: Antonina,  15 октомври 2012 г. в 17:47 ч.
прочити: 436




ГОСПОДИ! НЕСПАСЯЕМО ТОЗИ СВЯТ СЕ ПОБЪРКА!

ВИЖ,  ДЕ! НАВСЯКЪДЕ ПОДЛОСТ, МЕРЗОСТ! ДОРИ

ВСЕКИ - НА ВСЕКИГО ГНУСНО В ДУШАТА СЕ БЪРКА!

ОМРАЗА,  ЖЕСТОКОСТ, ЗЛОБА! И ГНУСНИ ЛЪЖИ!



НА  ВСЯКА КРАЧКА  АЗ ВИДЯХ ПИСЪК И БОЛКА!

КЪДЕТО ПОГЛЕДНА, ОТКРИХ  РАЗБИТИ СЪДБИ!

СМЪРТ, СТРАДАНИЯ, УЖАС И ГОРКИ СТЕНАНИЯ!

РАЗБЕРИ ВЕЧЕ! УДАВЕН Е ТОЯ СВЯТ ВЪВ СЪЛЗИ!



ДОБЛЕСТ, ЧЕСТ, СПРАВЕДЛИВОСТ, ЧОВЕЧНОСТ?

РЕТРО СА! МЪРТВИ СА ТЕЗИ ПОНЯТИЯ!  ВЕХТИ!

ДА БЪДЕШ ЗАЩИТНИК? ЕХ! НАРЕЧЕН СИ \"ПРОСТ\"!

АКО СИ РИЦАР И ВОИН? ОПЛЮТ, ИЗДРАН С НОКТИ!



ГОСПОДИ, НАЛИ  КАЗВАТ КОЛКО МЪДЪР СИ ТИ?

А  КАК ГЛУПОСТТА, КАЖИ МИ, ГЛЕДАШ ОТГОРЕ?

МИЛОСТИВ БИЛ СИ. НИМА? ТОГАВА НЕ ТЕ ЛИ БОЛИ?

ВЯРВАХ, ЧЕ СПРАВЕДЛИВ СИ! АЛА ГНЕВА ТИ МЪЛЧИ.



МЕН НАИСТИНА МЕ БОЛИ! КАК  НЕ РАЗБИРАШ?!

ТАЗИ НЕИСТОВА БОЛКА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ТЪРПИ!

ВЕЧНО ТЪЖНА СЪМ. А ДУШАТА МИ  ТИХО КЪРВИ.

ЯРОСТНА, СЪРДИТА СЪМ! НО И БЕЗСИЛНА. УВИ!



ДА  СЕ ПРИМИРЯ ЛИ?! ЧЕ \"БЛАЖЕНИ КРОТКИТЕ\"?

НО КОЙ ЛУД  ПИШЕ И ПЕЕ  ОЩЕ ЗА ТОВА ПЕСЕН? 

ОСТАНА ЛИ НЯКОЙ ДА ВЯРВА ВЕЧЕ В ДУМИТЕ,

ЧЕ \"НА СТРАДАЩИТЕ  /ЩЯЛ/ ДА Е РАЯ НЕБЕСЕН?\"


СЪБУДИ СЕ, ГОСПОДИ
! ВЗЕМИ ГЕНЕРАЛНО РЕШЕНИЕ!

СБЪРКАН СВЯТ СЪЗДАЛ СИ! И МОЛЯ, БЕЗ ОПРАВДАНИЕ!

КАЖИ,  ТИ КЪДЕ СГРЕШИ В \"ЧОВЕШКОТО УРАВНЕНИЕ\"?!

А ПОСЛЕ МОЖЕ ...О,  ДА,  ГОВОРИ МИ ПАК ЗА ТЪРПЕНИЕ...


 
ПРЕДЛАГАМ  СДЕЛКА РАЗУМНА. ПОМИСЛИ! ЗАЩОТО,  

ПРАКТИЧНА Е.  И  ВЕЧЕ  ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ...

РАЗПНАХА ИИСУС! ОТДАВНА. БЕШЕ ЗА ИЗКУПЛЕНИЕ?!

СРОКА НА ДАВНОСТ ИЗТЕЧЕ. ИЗКОНСУМИРАН ЕФЕКТА Е. 



ЩОМ ТРЯБВА -  ДА РАЗПНАТ ПАК! НУЖЕН Е СПАСИТЕЛ!

ДА ПОЕМЕ КРЪСТА! НО ОТ ЗЕМНАТА ДА БЪДЕ ОБИТЕЛ!

АЗ ТИ ПРЕДЛАГАМ СЕБЕ СИ! ЧУЙ МЕ! ИМА И СМИСЪЛ,

НИЩО, ЧЕ НАЛУДНИЧАВО ЗВУЧИ И ШАНТАВА МИСЪЛ!



РАЗПНИ МЕН! И АЗ СЪГРЕШИХ! АКО ЩЕ ДА ПОМОГНЕ,

КРЪСТА ПОЕМАМ ВЕДНАГА! НО И ЗАРАДИ ВСИЧКИТЕ!

ГРЕХОВЕТЕ ЩЕ ПИЯ! ГОРЧИВИ НАЛЕЙ МИ ЧАШИТЕ...

ОТСЪДИ! НАКАЖИ МЕ, ЧЕ НА ТЕБ РАЗБУНТУВАХ СЕ!



САМО ЧЕ, ПРЕДИ ТУЙ, ПОСТАВЯМ ВАЖНО УСЛОВИЕ. 

\"МЪЖКА\" ДУМА МИ ДАЙ! И БОЖЕСТВЕНО ОБЕЩАНИЕ!  

СЛЕД КАТО РАЗПНАТ МЕ, НАПРАВИ ТЕЖКО УСИЛИЕ.

ВРЕМЕ Е ЗА АПОКАЛИПСИС! СЛЕД НЕГО ЛИ, ГОСПОДИ? 



КАТАРЗИС! ГРЕШНИ СМЕ ХОРАТА! И ТИ ГРЕШЕН СИ!

АЗ ЩЕ ИЗКУПЯ ТЕХНИТЕ, НО И ТВОИТЕ ГРЕШКИ!

\"НА ЧИСТО\" БЪДИ! ОТНОВО ЗАПОЧВАЙ, ГОСПОДИ!

ПОПРАВИ СЕ, АЗ ТРЪГВАМ КЪМ СВОЙТА ГОЛГОТА!



ИМАМЕ СДЕЛКА, НАЛИ?! ТОГАВА, РАЗПНИ МЕ, БОЖЕ!!! 

НЕКА Е НОВ СВЯТ! НОВО ЧОВЕЧЕСТВО! НОВО НАЧАЛО!               

НЕ ОТ КАЛ! ОТ СВЕТЛИНА! СЪЗДАЙ ОТНОВО ЧОВЕКА!!!          

\"И ДА БЪДЕ ДЕН! ДЕН - ПЪРВИ!\", ГОСПОДИ!





 

by ANTONINA

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me