uFeel.me
ХУДОЖНИКЪТ 2
Автор: hadjito,  27 юни 2011 г. в 07:38 ч.
прочити: 139
ХУДОЖНИКЪТ


Художникът
   не е чиновник –
     костюм и вратовръзка
                          той не носи,
обувките му често са нелъснати,
   но сетивата му,
      но сетивата му
              от употреба
                до блясък светят –
с най-хубавата дреха,
    с дрехата на светлината,
            е облечена душата му.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me