uFeel.me
ХЛЯБЪТ НАШ...
Автор: Liliyanaandreeva,  14 юли 2011 г. в 12:22 ч.
прочити: 167
ХЛЯБЪТ НАШ…

Хлябът наш насущний
са го омесили и втасали
в институтите научни
висши военни генерали…

Здравна ген-доктрина
меди-питка я нарекли
със силиконова машина
симулативно я опекли…

Има малка забележка,
душевно притеснение –
земята става жежка
с цунами и земетресение…

Генералите – прегрели,
мозъците – избушили –
хляба са го прегорели,
а земята яко замърсили…

Тъпи,но много упорити
следват древен ритуал,
измислен е от содомити,
без хуманизъм и морал…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me