uFeel.me
ХАЙДЕ НА ХАЛТУРАТА!
Автор: aza_9,  30 юни 2011 г. в 07:47 ч.
прочити: 160


ОТКРОВЕНО БЕЗХАБЕРИЕ

КИЧОЗНО ДНЕС НИ РИСУВА

БЕЗХАБЕРНО УПРАВЛЕНИЕ

ЖИВОТИТЕ НИ РИСКУВА


И ПЛЮЕМ СРЕЩУ ВЯТЪРА

ИЗПОЦАПАХМЕ СЕ ЦЕЛИ

ПРЕДАДЕН- НАРОДА НИ

ДНЕС С ЧАЛГАТА ЖИВЕЕ


ПИТАМЕ СЕ ТЪЖНО

КЪДЕ ОСТАНА КУЛТУРАТА?

ЗАМЕНИХМЕ Я СЪС КИЧА...

ХАЙДЕ НА ХАЛТУРАТА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me