uFeel.me
Game over
Автор: vesselin,  21 юни 2013 г. в 09:16 ч.
прочити: 325


Метлата започва поредна игра,
отново замита прашасали листи,
участваме даже със теб, госпожа,
така че не питай кой после ще чисти.


Павета и хора пак стават едно,
готови да паднат за чужди идеи,
които представят за тяхно добро
злодеи, преследващи собствени цели.


Стоящи далече на топло в дома
с пергели и други пособия странни,
чертаещи бъдеще без свобода,
в което ще бъдем все по-маловажни.


Метлата започва поредна игра,
отново замита света ни с надежди,
а аз победено навеждам глава,
защото знам кой накъде ни повежда!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me