uFeel.me
ГОСПОЖО, АМА ВИЕ МАЙ СТЕ ЗЛА!
Автор: violetad,  15 септември 2009 г. в 18:56 ч.
прочити: 364
Госпожо, ама Вие май сте зла!
И май Ви идва ей така, от вътре.
Е,аз ще Ви отвърна с добрина,
то злото Вас ще Ви мори и утре!

Избивате ли някакъв комплекс,
че младостта и хубостта отмина
не външно, вътрешно сте грозна днес
а на душата Ви май трябва вече шина!!!

Със погледа изцъклен на змия,
мен няма да уплашите - помнете!
Е, ще ми посъсипете деня,
но утре пак ще съм добра - за двете!

Госпожо, поотупайте прахта
от съвестта, потънала в забрава!
И разберете, със усмивка на уста
живота по-щастливи мигове дарява!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me