uFeel.me
ГЕРОИТЕ СА УМОРЕНИ!
Автор: hrizantema,  6 юни 2010 г. в 11:00 ч.
прочити: 341
Героите са уморени,
потънаха във дън земята,
тълпата вика озверена
и блъскат се глави в стената!

А мъдростта е унизена
и алчността като лавина,
помита всичко и хиени
оглозгват нашата родина!

Кой помни старите хайдути
и приказките за юнаци,
тя,кулата се вече срути,
мечтите ни са май ерзаци!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me