uFeel.me
Ех, народе...
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 537
Простее народа-
простее и проституства,
противозачатва и чатва,
а самото правителство
легнало си вади хляба,
от народа си краква
и за смирение проповядва...
Паметници-в реставрация,
жени- в еманципация,
пътищата-издълбани,
гробовете-изкопони.
В учрежденията-баджанаци,
по хотелите- юнаци
и как тая държава
още хора притежава...
Надеждата-измама човешка,
че нещо ще стане-грешка!
Простей народе!
Противозачатвай и чатвай!
Щом сме такива тутурутки,
поне да станем проститутки!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me