uFeel.me
ЕВРО ЛИ?
Автор: Kubrat,  1 април 2011 г. в 16:35 ч.
прочити: 237

България във Евро зона?

Каква е тази новина?

Точно това на нас ни трябва

и страхът ме бързо грабва!

 

Да живее българският лев!

Не ни трябва западния кеф!

Ще чуем отново: „За Бога,

не купувай!”, а търпи и гладувай!

 

Ще литнат цените нагоре,

а твойта заплата надоле.

Ще цъкаш ден, подир ден,

а от глад ще си просто сломен!

 

Не ни трябва на нас евро валута,

без витамини ще ни хване скорбута!

Референдум ще искаме братя,

ще видим, кой кум и кой сватя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me