uFeel.me
ЕПИТАФИЯ
Автор: Liliyanaandreeva,  27 юни 2011 г. в 13:18 ч.
прочити: 131
ЕПИТАФИЯ

Написах позорна, гневна епитафия
за тайната зловеща, извратена мафия;

за мургавата вретенарска шарлатания,
що създаде тайно фашистката Германия;

“изобрети” Съветите и Интернационала,
а после ги изхвърли на помията в канала…

Сега пак насочва мерника на перископа
към Атлантика, Америка, НАТО и Европа…

С гей – паради, чалга, кич и дандания
надига се цунами от мизерия и цигания;

пиратски набези, насилие и порнография:
Уви! - фатална и печална тъжна епитафия!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me