uFeel.me
ЕЛА, ГОСПОДИ!
Автор: dobromirpenkov,  9 януари 2011 г. в 17:23 ч.
прочити: 275

ЕЛА, ГОСПОДИ!
Ела сега при мене, Господи,
защото ми е трудно.
ела и докосни челото ми.
Сега ела! Не утре!

Ела и подкрепи ръката ми,
защото днес е плаха.
Ела! Успокои душата ми,
за миг объркала се в мрака.

Ела сега!
За миг да се облегна
на твърдото Ти рамо
и болката ми да изчезне.
Виж колко малко искам само...

август 2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me