uFeel.me
ЕДНИЧЪК ПРИЗНАК
Автор: aborigen,  3 юли 2011 г. в 18:35 ч.
прочити: 244
 

Няма вече из Европа

да се друса с някой трен.

Само с копче на лаптопа

лукс му е осигурен.

 

Няма в пояса с мускали

да търчи назад-напред.

За алъш-вериш канали

търси си по интернет.

 

Няма в банята, нахлузил

наполеонки, да пухти.

С куп красавици в джакузи

на парфюм отвред дъхти.

 

Няма с политика нерви

да хаби за маскари.

Либерали и консерви -

кой не купил би с пари?

 

Няма, няма, няма, няма -

просто не остана знак.

По душичката му само

можеш Ганя днес позна.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me