uFeel.me
Дядо Коледа
Автор: gabi_81,  6 януари 2012 г. в 15:32 ч.
прочити: 501
Дядо Коледа дойде
подаръци да донесе.
Във чувала той надникна
и за здраве се усмихна.


С едната си ръка
той извади радостта,
а с другата щом бръкна -
щастието на мига се пръкна.


Здраве и късмет дарява,
продължава да ви благославя.
С доброта ви награждава
и всичко най-най ви пожелава.


Бъдете все така сияйни,
с усмивки грейнали омайни.
Очите от щастие да греят,
а устните весело да пеят.


Останете все така мили и добри
и Бог ще ви възнагради.
Нашепна тихо той и замина -
тъй както беше и дошъл - направо през комина.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me