uFeel.me
Древна игра
Автор: AnaTod,  14 август 2012 г. в 09:41 ч.
прочити: 369

Нощта ме дебне през целия ден -
от сутрин до вечер - ден след ден!
Ласкави нокти впива във мен,
държи ме до утрото в плен!

Нощта ме дебне - отново и пак -
капан е заложен в гъстия мрак.
Аз и Тя играем древна игра -
Ловец и Плячка се гонят в нощта...

Нощта ме дебне - звездна мрежа плете
и брои оставащите до лова часове...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me