uFeel.me
Докато мигнеш
Автор: dobromirpenkov,  31 декември 2010 г. в 11:03 ч.
прочити: 235
 Докато мигнеш

Докато мигнеш -
и денят отминал...
Докато мигнеш -
и ето го утрото...
Докато мигнеш -
отминало детството...
Докато мигнеш -
децата пораснали...
Докато мигнеш -
и сбърчи се челото...
Докато мигнеш -
отминали страстите...
Докато мигнеш -
и ето го залеза...
Докато мигнеш -
и няма го утрото...
Докато мигнеш...


04.03.2010 г.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me