uFeel.me
Добър вечер, приятелю млад
Автор: stormbringer,  17 септември 2010 г. в 07:44 ч.
прочити: 738
Добър вечер, приятелю млад,
пристигнал си в бедна България,
животът измерва се с глад,
така тук лекуват диария.

Вземи тази роза от мен,
внимавай, бодат й бодлите,
внимавай през целия ден,
тук лесно ти джобят парите.

Не гледай с възхита Балкана,
даже морето е мръсно,
заблуда е плазма екранът,
там всичко показват през пръсти.

На плажа - чадъра, шезлонга,
прекрасно се чувстваш, удобно,
след плаж климатикът Делонги
работи, но само че пробно.

Опитай салатата шопска,
поръсена с \"млечни продукти\",
лойта във яхнията попска
е повод да кажат \"Наслука\".

Не знаеш, че в лукс ресторанта
ти вземат със финес парите,
а после ще яздиш и кранта,
не гледай с конете с възхита.

О, да, май щях да забравя
как страстни са нощните жрици,
готови за миг да направят
от фалос опъната жица.

Ти тръгваш от бедна България,
чао, приятелю млади,
със влак на последната гара
разказвай, че слязъл си в ада.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me