uFeel.me
До родните разбойници, идиоти, безродници - "БАСТА\"
Автор: mt46,  6 юли 2011 г. в 10:57 ч.
прочити: 352
Не ме търсете, звездобройковци,
на разни бляскави \"събития\"!...
Не вярвам вече на разбойници,
негодници, безродници...
И жаля за убития...

Не вярвам на безбожници окаляни,
които обикалят край \"трупа\" на Ботев.
А не търсят на Балкана
пушката му, сабята му...
Идиотски \"патриоти\"!

Не вярвам на триглави змейове, змеици,
на хали тайнствени, крадливи...
На тикви, на жабоци, на принцеси...
На мутреси с мерцедеси...
Ябълки червиви!...

Не вярва вече гладният на ситите...
Народът се топи, угасва...
А трупат мафиотите богатства...
Затуй ще им надраскам на стените
с кървящи пръсти: \"БАСТА!\"...

Марин Тачков
9-10 юни 2011 г.
/редактирано днес/

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me