uFeel.me
До дъно
Автор: Snowflower,  22 септември 2010 г. в 19:36 ч.
прочити: 410
          
     
\"Наливах още,
но чашата не се преля,
а пръсна.\"
Николай Нанков
        



\"Народе????.\"...! В чашата ти полупразна
наливат щедро думи, ден след ден…!
Отпиваш обещания и патос (само в празник)…
След таз наздравица пак спиш… опиянен.
  
        
Дали сънуваш капката последна,
с която тази чаша би преляла
или се питаш колко ли е твърдостенна
щом да се пръсне до сега не е успяла?!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me