uFeel.me
Диване
Автор: kapi,  9 октомври 2010 г. в 13:38 ч.
прочити: 309
Уморих се, да знаеш -
ей дотук ми дойде!
Докога да си трая?
Засрами се поне!
И да знаеш, че знам -
ще се върнеш отнякъде
и пак -
срам не срам -
ще довлачиш китарката.
Да ми пееш ли искаш!?
Пак!?
Да, ама не!
Обещаваш да слушаш!?
Добро, казваш, дете...
Абе няма да стане!
Оттук-натам не!
И ще спиш на дивана!
Диване с диване!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me