uFeel.me
Демокрация
Автор: maystormanol,  2 май 2009 г. в 22:31 ч.
прочити: 190
Между две демокрации,
между хапещи дни,
между тъжни акации
и свирепи цени,

между многото партии
и на вест, и на норд,
стиснал Хелзинкска харта
крача гладен, но горд.

А напред е безумие.
Не помагат дори
малкото остроумие,
многото ни пари.

И вися пред посолствата
като скъсан плакат.
Те си имат охолството,
аз това, че, съм млад.

Твърде малко за сирене.
Много за нов живот.
Твърде много обиран,
опомни се, Народ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me