uFeel.me
Далече от дома
Автор: Dete,  26 юли 2011 г. в 16:31 ч.
прочити: 311



Небето по тъмно е далече от дома
и звездите светят в студени цветове
птиците различни са, вятъра студен
моят дом далече е, липсва ми безкрай.

И няма го морето, съцветие, дъга
което цяло лято прегръща ме със смях
и липсва ми живота кипящ във моят град
и Слънцето, Луната сияеща във мен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me