uFeel.me
Да отворим сърцата си
Автор: Шкафчето,  8 юли 2010 г. в 10:58 ч.
прочити: 346
Домът красив е! Сигурно е нов.
Деца играят весело на двора.
Не осъзнават, че живота е суров,
а аз гледам и се чудя що да сторя.

Съзряха ме и впуснаха се всички.
Всяко ме дърпа: \"Поиграй със мен!\"
Блестяха с радост техните очички...
Прекарах с тях, аз, целия си ден.

А вечерта, когато на раздяла,
сбогувах се с тез ангели мънички,
едно желание във мен роди се -
да осиновя дете. Но кое от всички?

Те всичките са толкова красиви,
добри, невинни весели деца...
За да растат усмихнати, щастливи -
Да отворим за тях нашите сърца!


2010-07-08, 10:55:05
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me