uFeel.me
***ДВИЖЕНИЕ
Автор: edelvais,  10 юли 2011 г. в 09:55 ч.
прочити: 248
***Движение, развитие
и всичко е прогрес.
Прикритие, покритие –
въпрос на интерес.
Напред вървим –
факт неоспорим,
стимул е необходим
важния момент да не проспим.
Пропуснем ли мига,
отхвръква ни късмета.
Отпуснем ли се на шега
затъваме на смета.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me