uFeel.me
"ДОСТА ВРЕМЕ МИНА...\"
Автор: love_twiSter,  28 ноември 2009 г. в 21:07 ч.
прочити: 548
Не ми позвъни. И писмо не изпрати.
Отдавна не знаех с кого си, къде...
Но ето те днес!
                  И сме тъй
                          непознати!
И тъй безразлично е мойто сърце!

Щастливи моменти и седмици тежки
отмерваше то с развълнуван туптеж.
Не беше до него!
                  В копнежи,
                             в болежки...
Единствено в спомени, бели от скреж.

И някак излишно, обидно дори е
зеленото в твоите благи слова.
Любезност не ще
                     празнотата
                                   покрие!
Едва ли го вярваш! Спести ми това!

Когато тежеше, ръка, а и рамо,
усърдно подаде ми дружната гръд
в замяна на плам,
                      на признание
                                         нямо...
А с тебе ни свързва... един кръстопът!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me