uFeel.me
ДОКРАЙ
Автор: violetad,  29 април 2010 г. в 14:45 ч.
прочити: 561

ПОЕТ да бъдеш, трудно е призвание
и ти е нужна ангелска любов.
Без грам суетност, сляпо подражание,
напред да гледаш в този свят суров.

Да не дребнееш и да не заробваш
душата си в безпринципни борби.
От всяка чужда болка да се трогваш,
без да се пазиш, за да не боли.

Да можеш да дадеш, когато нямаш
и радост да изпиташ от това.
Безсилен, пак на други да помагаш,
оставил нуждите си настрана.

Аз може да не съм поет, но знам.
Докрай на хората ще се раздам
.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me