uFeel.me
ДНИТЕ НИ
Автор: zefpet,  2 юни 2010 г. в 14:46 ч.
прочити: 465

Напрегнати и свъсени,
от нищото нахъсани
и вечно разтревожени от някакъв проблем,
пришпорили сме дните си,
все яхнали колите си,
усмивките изхвърлихме в забързания ден.

Децата си забравяме
и често ги оставяме,
на уличното даскало ги пращаме с замах,
а после се учудваме,
но късно е да лудваме,
че нашите отрочета изхвърлят ни без страх.

Любимите зарязваме,
а в кръчмата разказваме
любовните си подвизи – все мачовци сме там.
Пикаем по оградите,
съседите са гадните,
пълзейки се прибираме, забравили за срам.

Родители пребиваме
след зверското напиване
и правим се на босове във собствения дом.
На работа сме хрисими,
душичките си стискаме,
не чувстваме, че дяволът е влязъл там със взлом.

От вицове примираме,
но време не намираме
с усмивка да посрещаме изгряващия ден.
Мечтите изоставяме,
сърцата си взривяваме...
Така ако живуркаме, е по-добре да мрем!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me