uFeel.me
ДНЕС Е ДЕНЯТ НА ЛЪЖАТА…
Автор: Kubrat,  1 април 2011 г. в 14:34 ч.
прочити: 250

Днес е денят на лъжата,

на първи април - опашата.

Ех, лъжат ни цяла година,

отдавна, май от амина!

 

Лъжат ни нас политици,

отдавна те са циници!

Министри благо говорят,

по телевизии все спорят!

 

Сит на гладен не вярва,

излъган за малко повярва.

Щял да живее в съюза,

със евро ще плаща мерлуза.

 

На избори лъжат най-много,

спечелят ли, казват ти строго,

не си разбрал нашта програма,

върви да си хапнеш при мама!

 

В Европа живеем най-бедно

и сме на място последно!

Стига с лъжи и измама,

омръзна ни таз тъжна драма!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me