uFeel.me
ДИСКОТЕКА
Автор: dobromirpenkov,  23 януари 2011 г. в 10:45 ч.
прочити: 266

ДИСКОТЕКА

Дискотека.
Децибели.
Чалга.
Тела изпотени.
Неразбираеми слова.
Тътен.
Изпотени тела.
Мозък размътен -
на наш\'те деца.
Дрога.
Пияни лица.
Животът объркан
на наште деца... 

23.02.2010 г

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me