uFeel.me
ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ
Автор: Lidis,  23 март 2011 г. в 17:39 ч.
прочити: 161
ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ

Бих искала да плача,
но не остана  в очите сълза.
Искам да крещя,
но
пред кого да излея гнева.
Те са свикнали да живеят в здрача
и не ги трогват крясъци и сълза.

Бих искала с ярост да ги унищожа
но
знам, че не съм свикнала на това.
Искам  наглостта им да умора,
та те отдавна са духом мъртви
и силата им е в празната суета . . .
Духовете им гнили са
и нямат човешки сърца.
А мозъкът им работи само за това
на кого да свалят ризата от гърба.
Бих искала да крещя,
но няма кой да ме чуе
наоколо е само зомбирана тълпа.


23.03.2011г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me