uFeel.me
ДАНО ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ
Автор: zefpet,  20 юли 2011 г. в 12:18 ч.
прочити: 479

Родихме месии, водачи,
но спря да се ражда народ.
Измисляме сложни задачи
и вечно сме в нечий комплот.

Народно събрание – шоу,
а шоуто – чалга и кръв.
И чакаме все наготово,
но идва поредният блъф.

По кметствата батко и кака
облажват се с европари.
Народът ли? Той да си чака
по бани налъм да цъфти.

Затуй ще замина в чужбина,
тук май съм ненужен човек.
Ненужен на род и Родина,
с камшика и коня – напред!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me