uFeel.me
ДЪХАВА МОРАВА
Автор: avliga,  25 май 2010 г. в 13:39 ч.
прочити: 462
Преплетени години -
дъхава морава,
детството се крие
край горската дъбрава!

Нарцисите бели -
усмихват ми се пак,
в градинката на баба
с вятъра хлапак.

Бадемите ухаят -
погалват с розов цвят.
Връщам се отново
в моя детски свят!

Жълти минзухари -
искрящи свещици,
весело поглеждат
към небе със звездици!

Преплетени години -
дъхава морава,
детството ми се усмихва
край горската дъбрава!


Вили Карагьозова
20.03.2010г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me