uFeel.me
ДА ПРЕБЪДЕШ...
Автор: texima.ltd,  13 август 2010 г. в 12:47 ч.
прочити: 443
Моя побеляла вече Родино,
поробвана столетия и оцеляла,
дали сега когато си свободна
ще се опазиш ти от своите деца.

Прости на тези, дето управляват,
забравените жертви пролели кръв за теб,
прости им гнусното предателство
лишило от достойнство цял един народ.

Сега те водят към Европа,
та ти си там от цели векове,
какъв позор, след толкова страдание
да бъдеш в модерно робство.

Какво ми шепнеш ти, Родино,
със стенещ глас от болка и тъга,
ограбена, предадена, продадена...
простила си... простила си на своите чеда!?!

Дали те заслужаваме, Родино,
дали сме предани до край,
защо ли като вълци се изяждаме
в борба за власт, пари и суета?!

Обичам те, Родино, обичаме те всички,
кълнем се в теб, пред теб за теб,
дано пребъдеш цяла за децата ни,
за тях да съхраниш ти цялата любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me