uFeel.me
Човешка природа
Автор: takahaka,  2 май 2012 г. в 04:40 ч.
прочити: 245

Счупени криле

от злобни хора.

В очите се чете

хорската отрова...

 

Имало един човек.

Добър и ценен бил.

Търсил за човека лек,

а той отрова пил...

 

За жалост на човека

природата ни победила.

Една прекъсната пътека.

Така отровата надвила...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me