uFeel.me
Честит рожден ден, мила бабо!!!
Автор: gabi_81,  19 февруари 2011 г. в 12:17 ч.
прочити: 13355
Днес е 20 февруари
ще свирят музика, фанфари...
Баба Пепи има ден рожден-
празникът ще е необикновен.

Вкусна торта ще направи
и на трапеза богата ще ни покани.
С гозби все отбрани
всеки ще нахрани!!!

Мила бабо ,празника с усмивка посрещни
за всички грижи и неволи забрави.
Изпращаме ти нашето послание-
във вид на нежно пожелание.

Животът нека не те плаши,
късметът вечно с теб да крачи,
щастието да ти е другар,
а здравето да бъде божи дар!!!

Букет от чувствата ни приеми
обичта ни безкрайна като подарък прегърни.
Не искаме да виждаме в очите ти сълзи,
винаги смело ти напред крачи!!!

Теди и Алекс 
20.02.2011г.

Пловдив

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me