uFeel.me
Честит първи рожден ден, мила Алекс!!!
Автор: gabi_81,  17 септември 2010 г. в 13:55 ч.
прочити: 687
Мила Алекс, здрава ти расти
и на всички ни се усмихни.
На този хубав ден си ти родена
и от Вярата, Надеждата и Любовта благословена.


Нека Бог със здраве те обгърне
и с цялото си щастие те прегърне.
Късметът да държи те за ръката,
а любовта да не бяга от душата.


Увенчана със успех бъди
и смело напред броди.
Всяка сутрин със усмивка се събуждай
и добротата в хората пробуждай.


С поглед ведър ги дарявай
и с любовта си заразявай.
С ръка погалиш ли ги ти,
всичко наоколо да заблести.


Животът ти да бъде приказка красива,
а ти във нея - винаги щастлива.
Да тече гладък като мед
и да е изпълнен само с берекет.


Бог ще бъде все до теб,
както досега, така и занапред.
Богородица здраве, сили ще ти дава
и ще те обгражда със внимание и слава!!!


17.09.2010г.
Пловдив

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me