uFeel.me
''ЧУДЕСЕН ДЕН''
Автор: mmm3333,  13 декември 2008 г. в 15:23 ч.
прочити: 341

 

 

"ЧУДЕСЕН ДЕН", ЗАГУБЕН ДЕН...

ПРОПИЛЯН В СПОМЕНИ И ГРЕШНИ МИСЛИ...

ОТ ДНЕС ПРЕСТАВАМ ДА МЕЧТАЯ, ДА ЖЕЛАЯ И ДА ИСКАМ.

УМРЯЛА ЛИ СЪМ ВЕЧЕ...?

ТУЙ СИ МИСЛЯ?

КАКВО  КАТО НЕ СЕ ПРЕДАВАХ,

ЧЕ БОРИХ СЕ КАТО ПАНТЕРА ХИЩНА?

ПОЛУЧИХ СКРЪБ И МЪКА...

САМОТНА СЪМ - ТОВА МИ ПИСНА...

ЕНЕРГИЯТА  ЩЕ ЗАХВЪРЛЯ, ЩЕ СТАНА ПЛУЖЕК - НИЗЪК...

ДАНО ТОГАВА ГОСПОД СЕ СМИЛИ...

ДАНО ДА МИ ПОГНЕ ДА МУ СЕ ПРИИСКА...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me