uFeel.me
ЧОВЕКЪТ
Автор: AnaTod,  8 август 2012 г. в 16:51 ч.
прочити: 338

Човекът е създаден да се бори,
да се издига, даже без крила,
макар и не в небесните простори,
а нейде тук - на майката Земя!


Човекът е създаден да воюва,
със себе си, за своята мечта,
на черни дни да не слугува,
да бяга от робската съдба...


Човекът е създаден да живее,
да преоткрива своята душа,
за чужда болка да милее,
дори за шепа пръст от родната земя...


Човекът, знам, не е това,
в което днес се е превърнал,
а онова, което Бог,
в сърцето му е вдъхнал...




 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me