uFeel.me
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА
Автор: fenix,  1 януари 2013 г. в 13:44 ч.
прочити: 309
Надеждата всеки стаил във душата,
усмивки красиви блестят на лицата,
сърцето тиктака,  и греят очите.
Почти е 12... Напред към мечтите!

За всеки дано е богата, сърцата...
със здраве и обич да грее хазната.
От щастие миг да не се отървем,
доброто в сърцата навред раздадем

Да пуснем и Бог и след него вървим
душите от злото със вяра спасим.
Любов да прелива от всяко сърце,
Така и годината ще е добре!

Желая ви здраве и много любов,
берете на щастието ценния плод.
Добро разпръснете от всички сърца
така по красив ще ни среща света!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me