uFeel.me
Благодаря ти, че ми позволи!
Автор: Valens,  7 април 2011 г. в 14:43 ч.
прочити: 350

Благодаря ти, че ми позволи

в труден миг да ти помогна!

Знам, питаш се, какво целя,

защо ли се опитвам да те трогна.

Протегнатата ми с любов ръка

под вежди някак си поглеждаш.

Нормално е - юмрук.  А пък така?!

Какво кроя? Отново се натаралежваш.

А аз разперила ръце, летя щастливо.

Колко  радост днес ми подари!

Победа над безхаберието сиво,

надежда, вяра в дните по-добри.

Ти обичта ми днес не разпозна.

Ще трябват още мъничко светулки

и в някой ден огрян от топлина

ще дойде твоя прощъпулник.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me