uFeel.me
Бисерното село
Автор: zlati_ival,  14 февруари 2012 г. в 08:59 ч.
прочити: 293




за трагедията в село Бисер

 


Селото по тъмно се пробуди.
Старци чакат рестото и хляба.
Първолаци сричат полубудни.
Сойките си крякат на площада.


А през хълма, горе от високо
воден ад прииждаше без милост.
Не помисли, че погубва пътя,
хора, къщи, дворове и смисъл.


Тичаха животни и стопани.
Будни бяха няколко надежди.
Ужасът от водното торнадо
всеки миг растеше като бедност.


Живите избърсаха сълзите.
Силата на бурята премина.
В бисерното село няма миди.
Само тътен, писъци и тиня.


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me