uFeel.me
Бездушието Вярата убива
Автор: tonia_borisova,  20 юли 2011 г. в 02:23 ч.
прочити: 312

 

Бездушието Вярата убива,

ограбва Радостта и ме души,

а Злобата-светкавица разбива

граденото с търпение - за миг!

Какви не вълци виха срещу мене

с душици - черни  и безбожни!

Най-страшно е, че мръсното им племе

и в Рая може, в гръб, да удря с ножа!

1977г., В.Търново

Из книгата „Възлопис\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me