uFeel.me
Без вечния огън
Автор: vesselin,  28 февруари 2010 г. в 20:17 ч.
прочити: 384
Изгаснахме с вечния огън,
сега ще горим, но от срам –
децата на древния Онгъл,
забравили своя пръв хан.
Изгаснахме, няма надежда,
страната от Рай днес е Ад,
облечен със скъпа одежда
от някой без чест депутат.
Изгаснахме, станахме смешни,
превърнахме гробище в парк
за кучета с дрехи човешки
и хора с омраза към Маркс.
Изгаснахме, станахме лоши,
към себе си не и към друг,
предал ни със много въпроси
богат чуждестранен боклук.
Изгаснахме, няма надежда,
забравихме Левски дори
със Ботев и както изглежда
простакът във нас победи!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me